A L F A B A N D    NEWS

Op 2 november 2018 heeft onze goede vriend Karel de jarenlange strijd tegen zijn aanslepende ziekte verloren.

Karel was de eerste bezieler van onze groep, hij was de man die 25 jaar geleden Alfaband op gang heeft gebracht door een aantal oud-Marlets samen te brengen.

Zijn nooit aflatend enthousiasme werkte aanstekelijk op al onze bandleden. Altijd bereid voor alles en iedereen, zo was onze drummer gedurende bijna 25 jaar.

Samen met hem hebben we al die jaren mogen genieten van zijn goed humeur en zijn vriendschap, nooit was hem iets te veel.

Als muzikant in hart en nieren heeft hij mee gebouwd aan onze Alfaband, waarvoor wij hem altijd dankbaar zullen blijven.

We gaan je missen, goede vriend, maar in onze gedachten zal je altijd als een superkerel blijven voortbestaan.

 

ALFABAND organiseert weer een reis naar TENERIFE

Van 2 tot 12 november gaat ALFABAND weer naar TENERIFE !

In het intussen ons bekende hotel Conquistador in Playa de las Americas gaan we genieten van een zalige vakantie. En iedereen die wil kan hiervan mee genieten !

De prijs per persoon voor deze 10 dagen op basis van halfpension in een tweepersoonskamer bedraagt 1.310 €, vlucht en anullatieverzekering inbegrepen.

Opgelet :  Wie beschikt over een lidkaart van de ALfaband Vriendenclub krijgt hierop een korting van maar liefst 130 € en kan dus mee aan de prijs van 1.180 € !!!!

Wil je mee met ons, stuur dan een e-mail naar guy.vandenhoudt@gmail.com