top of page

Alfaband werd opgericht in 1996 nadat de Marlets afscheid namen van hun publiek.

Bij een aantal van de ex-leden van deze Marlets bleven de muzikale kriebels echter hangen en zij besloten om een nieuwe groep op te richten : Alfa-Boys, later omgevormd tot Alfaband. De achterliggende gedachte was wel totaal verschillend van de vorige, namelijk de grote klassiekers van de jaren 50, 60 en 70. Intussen is deze Alfaband reeds meer dan 25 jaar actief. In het repertoire van Alfaband komen alle grote artiesten aan bod : Fats Domino, Frank Sinatra, Tom Jones, Englebert Humperdinck, Julio Iglesias, Elvis Presley, Blue Diamonds, The Fortunes, Joe Dolan, Louis Prima, Johny Logan, Cliff Richard, The Drifters, Bill Haley, allemaal komen ze aan bod.

Tijdens de corona crisis heeft ook Alfaband niet stilgezeten en aan dit repertoire werd nog een uitbreiding gemaakt met gouden klassiekers van ondermeer The Mavericks,  The Beatles, Peter Van Laet, Raymond Van het Groenewoud, The Rolling Stones, ja zelfs Golden Earring !

En natuurlijk af en toe ook wel Marlets-nummers !

Background music

ALFABAND bestaat uit volgende leden :

Klik op een foto voor meer details

Johny-1.JPG
Marcel-1.JPG
Guy-1.JPG
Jacky-1.JPG
severi+decor 2.jpg
Johan-1.JPG
Geert-4.JPG
Roland-1.JPG

Johny

Riskin

Marcel Feytons

Guy Vandenhoudt

Jackie Raskin

Boudewijn Severi

Johan Bammens

Geert

Clerix

Roland

Monteyne

ALFABAND werd opgericht in 1996 nadat DE MARLETS afscheid hadden genomen van hun publiek.

Bij een aantal ex-leden van deze Marlets bleven de muzikale kriebels echter hangen en zij besloten om samen louter voor amusement samen muziek te blijven maken.

Hieruit ontstond de groep "Alfa-Boys", later omgedoopt tot "Alfaband".

De achterliggende gedachte was totaal verschillend van de vorige, met de nadruk op de grote klassiekers van de jaren 50, 60, 70,...

Intussen is deze Alfaband reeds meer dan 25 jaar actief ! In het repertoire komen alle grote artiesten aan bod : Fats Domino, Frank Sinatra, Tom Jones, Englebert Humperdinck, Elvis Presley, Blue Diamonds, The Fortunes, Joe Dolan, Louis Prima, Johny Logan, Cliff Richard, The Drifters, ..., allemaal aanwezig.

Ook tijdens de corona-jaren heeft Alfaband niet stilgezeten en aan het repertoire werd een uitbreiding toegevoegd met gouden klassiekers van onder meer The Mavericks, The Beatles, The Rolling Stones, Raymond Van het Groenewoud, Peter Van Laet, en ja zelfs Golden Earring !

En natuurlijk af en toe ook wel de onvergetelijke "Marlets" nummers !

 

ALFABAND bestaat momenteel uit volgende leden :

Geert-4.JPG
Johan Louwet.jpg
Genieten van de natuur
Johny
Riskin
Marcel Feytons
Johan
Bammens
Geert
Clerix
Guy
Vandenhoudt
Johan Louwet
Mack The Knife

Klik op een foto voor info

bottom of page